Σύντομο Βιογραφικό
Έλενας Μπαϊρακτάρη

Η Έλενα σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Ε.Μ.Π. και αποφοίτησε το 1997.

Η επαγγελματική της δραστηριότητα ξεκίνησε με μελέτες και σχεδιασμό κατοικιών , ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα του Ε.Μ.Π. για τον Σχεδιασμό και την μελέτη εφαρμογής στο έργο «Ανάπλαση σταθμών ΗΣΑΠ» του τμήμα Τοπογραφίας.

Το 2000 πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας «Αποτύπωση Κτιριακών Εγκαταστάσεων πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοΐου»

Το 2000 ιδρύει με τον Ι.Καβαλλίνη το γραφείο kaba Architects & Associates εκτελώντας έργα σε διάφορους τομείς όπως παρουσιάζονται στο www.ka-ba.gr

Το 2003 άρχισε να δραστηριοποιείται και στην κατασκευή σκηνικών για θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα το 2003-2004 είχε την επίβλεψη της κατασκευής του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου για το Α’ Μέρος της επανέκθεσης.

Από το 2011 συνεργάζεται με επώνυμους οίκους επίπλων του εξωτερικού και έχει επικεντρωθεί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερων κατασκευών, interior design καθώς και την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Σύντομο Βιογραφικό
Ιάσονα Καβαλλίνη

Ο Ιάσων σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Ε.Μ.Π. και αποφοίτησε το 1996. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Μ.Π, λαμβάνοντας το 1999 τη μεταπτυχιακή του εξειδίκευση (Msc) ως «Αναστηλωτής κτιρίων» στον τομέα της «Προστασίας Μνημείων και συνόλων».

Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινάει από τα φοιτητικά έτη και περιλαμβάνει συμμετοχές σε ερευνητικά προγράμματα στο ΕΜΠ, σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς μελέτες και κατασκευές με διάφορα μελετητικά γραφεία που συνεργάστηκε, με σχετικές βραβεύσεις και δημοσιεύσεις, πέραν απο το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο με πολλά μελετημένα και κατασκευασμένα έργα.

Το 2000 ιδρύει με την Ε. Μπαϊρακτάρη το γραφείο kaba Architects & Associates εκτελώντας έργα σε διάφορους τομείς όπως παρουσιάζονται στο www.ka-ba.gr

Από το 2004 συνάπτει αδιάλειπτη έως σήμερα συνεργασία με την Αρχιτεκτονική εταιρεία ISV Architects & Associates (ISV.gr) ως “Construction Manager”, αναλαμβάνοντας πληθώρα έργων για μελέτες κατασκευές, project & financial management.

Παρακολουθεί στενά τις διεθνείς αρχιτεκτονικές τάσεις, αναζητήσεις και προβληματισμούς, διερευνά τις τρέχουσες διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών, ενημερώνεται διαρκώς για τις συνθήκες της αγοράς, αναζητά νέα υλικά και ειδικά εργαλεία σε διάφορες εκθέσεις και παρουσιάσεις, συνεργάζεται σε καθημερινή βάση με εξειδικευμένους τεχνίτες και εμπόρους για την βελτιστοποίηση καινοτόμων λύσεων που σχεδιάζει για την kaba.